Referenties

Familie Hermans, Veldwezelt

Tijdens de renovatie van hun woning in Veldwezelt plaatsten we bij de familie Hermans onder andere 2 Roto laagenergiedakvensters in de kinderkamer.

Familie Vos, Genk

In de nieuwbouw woning van de familie Vos in Genk, verzorgden we de plaatsing van de Systemair balansventilatie met warmterecuperatie.

Volledig zonnedak op een passiefhuis, Herent

Op deze passiefwoning plaatsten we in onderaanneming voor de firma Van Looy Lucien & Partners een volledig geïntegreerd zonnedak inclusief passiefhuisdakvensters (beide geproduceerd door de firma Roto). Het zonnedak bevat zowel thermische zonnepanelen voor het verwarmen van de zonneboiler als fotovoltaïsche zonnepanelen voor het opwekken van de nodige elektriciteit voor deze woning. De passiefhuisdakvensters van Roto zorgen voor de nodige lichtinval op de bovenverdieping, gecombineerd met de best mogelijke thermische isolatie en luchtdichtheid.

Een geïntegreerd zonnedak wordt boven op het onderdak geplaatst en wordt wind- en waterdicht afgewerkt, waardoor een traditionele dakbedekking overbodig wordt. De dakvensters worden eveneens wind-, water- en luchtdicht afgewerkt met het onderdak en de rest van het zonnedak.

In deze woning plaatsten we eveneens een centraal stofzuigersysteem en een balansventilatie met warmterecuperatie (beide van Systemair) en een Normstahl garagepoort.