Verkoop en plaatsing

Screens & zonwering van Wilms

Leefcomfort

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Buitenscreens houden tot 85% van de zonnewarmte buiten en beschermen uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV stralen. De onderhoudsvriendelijke screendoeken zijn transparant waardoor het zicht naar buiten behouden blijft. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende wevingen en in glasvezel- of polyesterkwaliteit. Dankzij het uitgebreide gamma van doekkleuren vindt u steeds een perfect passend doek bij uw interieur en architectuur. Zelfs verduisterende uitvoeringen zijn mogelijk, maar hierin is de keuze beperkter

Intelligente zonwering

Voor de bediening heeft u de keuze uit manuele (lint, stang) of electrische toepassingen. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van afzonderlijk elektrisch bediende systemen tot volledig geautomatiseerde groepsbedieningen die rekening houden met zon en wind. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden, wat minder bekabeling met zich meebrengt.

Het oog wil ook wat

De kleine rechte, afgeschuinde of zelfs ronde aluminium geëxtrudeerde screenkastjes zijn verkrijgbaar in onze standaardkleuren. Verder kunnen alle RAL-kleuren worden toegepast voor kast, geleiders en onderlat. Ook een opbouwsysteem kan. Het screenkastje wordt dan bovenop het raam geplaatst en is na plaatsing niet meer zichtbaar.

ZIPX®95 Comfortabel vertoeven in alle weersomstandigheden.

ZIPX®95 is een windvast screen. Op een zonnige, maar winderige dag heb je toch geen last van overvloedige warmte en storende lichtinval. Dankzij het speciale geleidingssysteem, met rits aan de zijkanten van het doek, kan u van uw screen genieten wanneer u maar wil, het risico op stukscheurende doeken behoort tot het verleden en u heeft ook niet langer last van hinderlijke geluiden.

ZIPX®95 kan vanaf heden ook met een breedte van 4.000 mm en een hoogte van 3.000 mm verkregen worden. Wat dit verhaal nog mooier maakt is het feit dat de kastmaat van 95 mm behouden blijft. De ZIPX®95 kan nu ook verkregen worden in 3 verschillende kastvormen nl. SCHUIN - ROND - RECHT en dit zonder meerprijs.

  • Windvast in elke positie
  • Volledige structuur in hoogwaardig aluminium, ook de consoles
  • In alle RAL-kleuren te verkrijgen
  • 100% insectenwerend
  • 3 kastvormen van 95 mm, nl. schuin - recht - rond
  • Uitvoerig getest op duurzaamheid

Download hier de folder met meer informatie over ZIPX®95 [508 kB]

Garagepoorten van Normstahl

Sectionaaldeuren EURO

Maximale veiligheid in combinatie met een optimale plaatsbenutting. Deze deur is uitgerust met een geavanceerd veiligheidssysteem en biedt u de hoogste passieve veiligheid. De eenvoudige bediening en unieke looptechniek krijgt u erbij.

Download hier de folder met meer informatie over sectionaaldeuren EURO [7.5 MB]

Crawford g60 sectionaaldeuren

Maximale veiligheid in combinatie met een optimale plaatsbenutting. Deze deur is uitgerust met een geavanceerd veiligheidssysteem en biedt u de hoogste passieve veiligheid. De eenvoudige bediening en unieke looptechniek krijgt u erbij.

Download hier de folder met meer informatie over g60 sectionaaldeuren [4 MB]

Zijdelingse sectionaaldeuren TOP

Zelfdragende staalconstructie of aluminium frameconstructie, geen ruimteverlies in de binnendoorrijhoogte en -breedte, geen plaatsverlies voor of achter de deur, ingebouwde loopdeurfunctie, grote keuze aan oppervlakken, individuele uitvoering mogelijk.

Download hier de folder met meer informatie over zijdelinge sectionaaldeuren [3.8 MB]

Kanteldeuren

Montagevriendelijk, inbouwklaar, zonder plafondrails, met valbeveiliging en veerbescherming, tal van aantrekkelijke oppervlakken en individuele vomgevingsmogelijkheden.

Meer informatie over de garagepoorten van Normstahl vindt u op de site van onze leverancier: www.normstahl.be.

Luchtdichting met Siga

Wij maken een woning volledig luchtdicht door gebruik te maken van de producten van Siga; een Zwitserse specialist in het produceren van producten voor het luchtdicht afwerken van een woning. Wij gebruiken zowel hun onderdakfolie, dampscherm als ook de verschillende afplaktapes.

Meer informatie over de producten van Siga vindt u op de website van onze leverancier: www.siga.ch.

Isolatie met Isofloc papiervlokken

Nadat de woning volledig luchtdicht gemaakt is, blazen wij als isolatiemateriaal papiervlokken van Isofloc in.

Isofloc cellulose is een isolatiemateriaal dat bestaat uit een tot vezelige vlokken gereduceerde massa van versnipperd papier. De verwerking gebeurt door een inblaasmachine die het materiaal in een gesloten vormvast compartiment langs een slang of inblaaskop inblaast. Dit kan een vloer, wand of dakconstructie zijn. Ofwel wordt cellulose ook opengeblazen bij gewone open ruimtes zoals zoldervloeren.

Isoleren met papiervlokken is een reeds lang bekende techniek voor het isoleren van open zoldervloeren en open ruimtes. De cellulose is hier dan eenvoudigweg opengeblazen. Cellulose heeft een unieke ontwikkeling gekend door toepassingen in houtskeletbouw van onder andere passiefwoningen. Hierbij worden vormvaste compartimenten opgebouwd die toelaten ingeblazen te worden hetzij met een inblaasslang, hetzij met een inblaaskop. Een unieke eigenschap is de volledige kierloze vulling met materiaal van zelfs zeer complexe vormen. Deze karakteristiek draagt bij tot een efficiëntere isolatie door het vermijden van luchtstromen in het isolatiemateriaal. De ervaringen en mogelijkheden van het inblazen lenen zich uitstekend voor zowel nieuwbouw als renovaties.

De thermische geleidbaarheid van isofloc cellulose ligt met zijn gedeclareerde lambda waarde van 0.039 W/m.K in de buurt van courante minerale isolatiematerialen. Zijn zeer lage productie energie van 50kW/m³ maakt het product een absolute koploper op het gebied van geringe grijze energieconsumptie. Een CO2-bewuste keuze!

Meer informatie over de voordelige eigenschappen van isolatie met papiervlokken vindt u op de site van onze leverancier: www.isoproc.be.

Plaatsing

Dakvensters van Roto

Voor de firma Van Looy Lucien & Partners verzorgen wij ook de plaatsing en afwerking van Roto dakvensters voor de lage-energiewoning en het passiefhuis. Deze dakvensters met een isolatiewaarde Uw= 0,84 W/m2K zijn uitermate geschikt voor de toepassing in lage-energiewoningen en passiefhuizen.

Meer informatie over de technische eigenschappen van de Roto dakvensters voor de lage-energiewoning en het passiefhuis vindt u op de website van onze leverancier: www.lage-energiewoning.be.

Download hier de folder met meer informatie over Roto passiefhuisdakvensters [3.4 MB]

Zoldertrappen van Roto

Voor de firma Van Looy Lucien & Partners verzorgen wij de plaatsing en afwerking van Roto zoldertrappen. Roto produceert een zeer uitgebreid en kwalitatief gamma zoldertrappen die zowel geschikt zijn voor standaard woningen als voor lage-energiewoningen en passiefhuizen. Zo is er een zoldertrap beschikbaar met een U-waarde = 0,29 W/m2K; de Type 500DD.

Meer informatie over de technische eigenschappen van de Roto zoldertrappen vindt u op de website van onze leverancier: www.lage-energiewoning.be.

Download hier de folder met meer informatie over standaard geïsoleerde Roto zoldertrappen [13.7 MB]

Download hier de folder met meer informatie over superisolerende Roto zoldertrappen [459 kB]

Ramen en deuren van Ewitherm

Voor de firma's Van Looy Lucien & Partners en Ewitherm plaatsen wij ramen en deuren in lage-energiewoningen en passiefhuizen.

Een optimale energiebalans wordt in de toekomst de belangrijkste parameter voor waardebehoud en -verhoging van bouwprojecten. Onze moderne eVento kunststof- & aluminiumhuisdeuren en -ramen, alsook onze ewitherm houtramen en -huisdeuren worden in veelvoud volgens de nieuwste technieken naargelang vorm, kleur en functionaliteit geproduceerd.

Dankzij de modernste productiemachines en gepatenteerde technologieën staan wij garant voor internationale topproducten. Al onze producten voldoen aan de energierichtlijnen van 2009 en deze gepland voor 2012, gaande van de beste, zorgvuldig geselecteerde houtkwaliteit over de productie van ruwe houtregels en perfecte Ewitherm-houtoppervlakken tot de unieke materiaalcombinatie voor de beste isolatie-eigenschappen van ons volledige ramen- en deurengamma.

Door de beschikbaarheidsstelling van het op elkaar afgestemde Ewitherm-productsysteem bieden wij onze klanten langdurige zekerheid en voldoende producteigenheid & -differentiatie t.o.v. onze concurrenten. Isolatiewaardes t.e.m. Uw = 0,79 W/m2K zijn naargelang beglazing zowel voor onze Ewitherm- als eVento-ramen bereikbaar.

Download hier de folder met meer informatie over houten Ewitherm ramen [7.3 MB]

Download hier de folder met meer informatie over kunststoffen Ewitherm eVento ramen [5.4 MB]